Överlägg

Takläggare prioriterar kvalité i Stockholm

Denna takläggare har sedan länge varit uppskattad av sina kunder i Stockholm på grund av deras kvalité. Har man bra kvalité i sitt hantverk så är man en firma som förtjänar sin respekt. De har även en serviceavdelning som sedan länge har tagit hand om sina kunder som kontaktat dem. De känner till att om man sköter om sina kunder så känner de sig uppskattade och rekommenderar företaget starkt till sina vänner. På så sätt får man en gratis marknadsföring som är betydligt mycket roligare en den betalda marknadsföringen över till exempel Google. Som erfaren takläggare i Stockholm är kundkontakt och goda referenser allting!

Takläggare renoverar villatak i Stockholm

Går man tillbaka många år har denna takläggare sina rötter i att renovera villatak. De har sedan länge dock rört sig ifrån de mindre jobben till att främst utföra de större jobben mot bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Det är där de stora projekten och de riktiga pengarna finns. Företaget utför dock fortfarande villatak renoveringar men försöker att i första hand att hålla sig borta från dem. När det kommer till vilka takmaterial de arbetar med så utför företaget allt ifrån takomläggningar med papp och plåt till takpannor och sedum. Det finns inga projekt som de tackar nej till utan de tar sig an allt som har med tak, de älskar bara att lägga tak!

Jobbar de bara i Stockholm?

Nej företaget arbetar i Stockholm med omnejd. De tar sig även an uppdrag över hela Mälardalen från Uppsala i Norr, Västerås i Norr väst till Stockholm i Öst för att avsluta med Norrköping i Söder. Denna takläggare tar sig an allt ifrån större takläggningar till mindre servicearbeten. Vilket projekt ni än behöver hjälp med kan företaget hjälpa er. Vare sig det är stort eller litet, eller om ni är en privat beställare eller professionell.

För att få ert projekt utfört rekommenderas du härmed att kontakta företaget direkt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *