Överlägg

ServiceFinder AB – Bolagsinfo

ServiceFinder är tjänsteförmedlingsföretaget som parar ihop kunder och företag med varandra. Genom att använda sig av den tjänst de erbjuder sparar både beställaren och utföraren av en viss tjänst tid och kraft. Deras företag, som grundades 2006, av tre unga drivna entreprenörer har idag över 50 medarbetare. På denna tid har de förmedlat över 660 000 prisförslag.

Idag kan de på ServiceFinder, som hjälpt omkring 200 00 konsumenter att jämföra och beställa tjänster för företag, se att de verkligen låg rätt i tiden med. Som beställare av en tjänst behöver man bara surfa in på deras hemsida och göra en intresseanmälan, inom någon av de 133 kategorier och branscherna du hittar. När du använder dig av ServiceFinder kan du räkna med ett snabbt svar.

De utlovar upp till fem offertförslag. Ofta får du svar samma dag som du gör dig intresseanmälan. Via dem kan du snabbt och enkelt få tag på alltifrån hantverkare och elektriker till IT-experter och jurister.

Som företagare blir ditt liv också mycket enklare, tack vare dem på ServiceFinder. Som tjänsteförmedlingsföretag matchar vi ditt företags expertområde, med de förfrågningar som kommer in. De ger dig också ett mycket bra stöd, när det kommer till hur man ska presentera sitt företag som informativt och attraktivt som möjligt, samt hur man författar offerter.

Varför använda ServiceFinder?

ServiceFinder är Sveriges största tjänsteförmedlare och är verksam över hela Sverige. Bolaget har tusentals anslutna företag som kvalitetssäkras dagligen. Med tjänsten tar du enkelt in offerter, ser omdömen och väljer det bästa företaget för ditt projekt!

Denna domän varken ägs eller drivs av tidigare ägare Servicefinder längre. Domänen har en ny ägare och drivs idag i ett helt annat syfte. Samtliga texter är skrivna av tidigare ägare. För fler frågor gällande ägandet eller användandet av domän eller texter, hänvisar vi härmed till Info @ ROI . se.