Överlägg

Rörmokare Västerort som älskar fotboll

I Västerort är det varje år en fotbollsturnering som denna rörmokare har briljerat i år efter år. Det har aldrig varit något problem för honom då han har varit en stjärna på fotbollsplanen. När det kommer till att kunna spela fotboll är han Västerorts Maradona under VM 1986. När det väl var dags för denna fotbollsturnering samlade denna rörmokare ihop samtliga fotbollskunniga rörmokare i Västerort och gick hand i hand i deras korpen tröjor ned till fotbollsplanen. Det är allt som oftast enbart barn som står på andra sidan planen så det är inget snack om hockeytacklingar. Det stoppar dock inte Lasse som är mittbacksgeneral och lagkapten, han tar ett rött kort för laget för att inte laget ska få ett mål i baken. Det brukar dock bara sluta i ett brutet ben, ett rött kort och en straff i baken.

Kostnaden för en rörmokare i Västerort

När det kommer till timpriset för en rörmokare i Västerort så är det allt för svårt att sia om. Denna firma arbetar på en fast kostnad som sätts innan för att alla ska vara nöjda innan arbetet dras igång. Då kan denna rörmokare fokusera på sitt arbete i Västerort utan att ha någon flåsandes i nacken för att försöka skynda på arbetet för att arbetet ska bli snabbare och på så sätt billigare. Det blir på så sätt billigare för alla inblandade! Annars blir kostnaden ohyggligt hög vilket leder till en onödigt otrevlig stämning vilket hade kunnat undgåtts.

Rekommenderat rörmokeri reparerar rör

Det finns en rörmokare i Västerort med lång erfarenhet av att reparera trasiga stammar och installera diskmaskiner i bostäder. Deras huvudsakliga kundgrupp är privata kunder och bostadsrättsföreningar men de utför även projekt mot företagskunder. De utför allt ifrån stambyten till värmepumpinstallationer och installation av blandare.

Kontakta företaget direkt för en kostnadsfri offert. De lämnar alltid prisförslag på sina platsbesök.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *