Överlägg

Rörmokare Nyköping för att avhjälpa stoppet

De flesta har någon gång haft stopp i avloppet i köket eller badrummet, i vissa hushåll i Nyköping förekommer det oftare än hos andra och då måste en rörmokare kallas in. Stopp i rören betyder att avloppet inte fungerar som det ska och ibland börjar det dessutom lukta illa. Lukten orsakas av smuts och bakterier som fastnat i röret. Många gånger kan man avhjälpa detta själv med hjälp av rengöringsmedel och slipper då ringa efter en rörmokare i Nyköping. Prova att hälla en deciliter diskmedel i avloppet och låt verka i en kvart. Spola sedan med hett vatten. Ibland hjälper inte detta och då måste man ringa efter en rörmokare i Nyköping.

Man kan själv rengöra vattenlåset

Ibland händer det att det fastnar smuts i vattenlåset som drar till sig bakterier som sen börjar lukta. Detta problem kan man fixa själv utan att behöva ringa en VVS-firma i Nyköping. Det kan vara lite obehagligt på grund av lukten men det brukar ändå gå bra, bara man tar på ett par gummihandskar först och sen skruvar bort vattenlåset som sitter precis under tvättstället och är den där böjda delen av röret. Med handskar på som skyddar händerna rengör man sen vattenlåset från smuts. Tänk på att också öppna fönstret och vädra samtidigt. Att även regelbundet hälla en blandning av ättika och bikarbonat i rören håller en rörfirma borta, även i Nyköping.

Samma verktyg som rörmokare i Nyköping

Ibland händer det att någon har spolat ner något i toaletten som fastnat. Det kan exempelvis vara en tampong, bomullspinne eller något annat som inte bör spolas ner. Ibland kan man lösa problemet själv utan att behöva ringa en rörmokare Nyköping. Lättast fixar men det med att köra ner armen tills man känner vad som fastnat eller så använder man en likadan vaskrensare som en rörmokare i Nyköping brukar använda. Ibland sitter stoppet riktigt långt ner och det är då man måste ringa en rörmokare i Nyköping, eller någon annan stans.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *