Överlägg

Laddstolpar behövs i en brf

Idag kör allt fler elbil och laddstolpar i en brf blir allt viktigare. Något som är avgörande för att fler ska kunna välja det miljövänliga alternativet elbil är att det finns möjlighet till att ladda. En del kan ladda på jobbet, men om den möjligheten inte finns vill de flesta kunna ladda i hemmet. Bor du i lägenhet krävs det i så fall att din brf har laddstolpar. Och det dyker faktiskt upp fler och fler laddstolpar på parkeringar hos bostadsrättsföreningar.

Installera laddstolpar i er brf

Ni som styrelse vill troligen att er bostadsrätt ska vara attraktiv och att de boende ska kunna göra bra miljöval. Att installera laddstolpar i er brf behöver faktiskt inte vara ett jättestort projekt. Troligtvis finns det redan el dragen till parkeringen till vanliga elstolpar för motorvärmare exempelvis. Och det brukar gå att använda sig av till viss del.

När ni i er brf väl har bestämt er och vill hitta Främsta laddstolpar brf finns det riktiga experter ni kan vända er till. De kommer också att kunna ge er en offert på vad det kan kosta och hur ni på bästa sätt ska lösa behovet.

De boende betalar för elen

De flesta med elbil räknar inte med att kunna ladda sin bil gratis, inte ens hemma. Så att ni installerar laddstolpar i er brf betyder inte att det är själva bostadsrättsföreningen som ska betala för elen. Det finns bra alternativ som gör att man betalar för den elen man använder när man laddar. Exakt vilka olika lösningar som finns tillgängliga för er kan ni få hjälp och tips om.

Att kunna marknadsföra att bostadsrättsföreningen har laddstolpar är mycket positivt och kommer troligen även öka värdet på lägenheterna. Det blir alltså en win-win situation för alla inblandade. Speciellt för miljön!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *