Överlägg

ServiceFinder – information

ServiceFinder är företaget som ser till att jobben blir gjorda! Under snart tio års tid vi gjort det enklare för privatpersoner att få tag på företag, för att utföra en tjänst, och företag att hitta nya kunder. Företaget grundades 2006 av vänner. Och att driva ett företag som arbetar med tjänsteförmedling gav ett snabbt gensvar. Redan första året användes deras hemsida av 1 600 personer hitta rätt tjänsteföretag.

Idag kan de på ServiceFinder, som hjälpt omkring 200 00 konsumenter att jämföra och beställa tjänster för företag, se att vi verkligen låg rätt i tiden med. Som beställare av en tjänst behöver man bara surfa in på denna hemsida och göra en intresseanmälan, inom någon av de 133 kategorier och branscherna du hittar. När du använder dig av de på ServiceFinder kan du räkna med ett snabbt svar.

De utlovar upp till fem offertförslag. Ofta får du svar samma dag som du gör din intresseanmälan. Via ServiceFinder kan du snabbt och enkelt få tag på alltifrån hantverkare och elektriker till IT-experter och jurister.

Som företagare blir ditt liv också mycket enklare, tack vare ServiceFinder. Som tjänsteförmedlingsföretag matchar de ditt företags expertområde, med de förfrågningar som kommer in. De ger dig också ett mycket bra stöd, när det kommer till hur man ska presentera sitt företag som informativt och attraktivt som möjligt, samt hur man författar offerter.

Varför använda ServiceFinder?

ServiceFinder är Sveriges största tjänsteförmedlare och är verksam över hela Sverige. Bolaget har tusentals anslutna företag som kvalitetssäkras dagligen. Med tjänsten tar du enkelt in offerter, ser omdömen och väljer det bästa företaget för ditt projekt!

Läs mer här på ServiceFinder.se

  • List IconStörsta tjänsteförmedlaren i Sverige
  • List IconKundservice inom 24 timmar
  • List IconTusentals kvalitetssäkrade företag

Ta in offerter redan idag!