Överlägg

Förvaring i Stockholm – 3 tips

Ibland kan du behöva hyra förråd i Stockholm för att tillfälligt kunna förvara dina tillhörigheter. Detta kan bero på en nödsituation, till exempel i samband flytt, en olycksändelse eller helt enkelt för att röja undan lite där hemma. Oavsett anledning vill man ofta hitta ett förråd som dels ligger bra till och har ett hyfsat pris. I den här artikeln kommer vi att ge dig tre enkla knep för att hitta den perfekta förrådet som passar just dina behov.

Förvaring och magasinering i Stockholm

Det finns otroligt många magasinering företag runtomkring i Stockholm som erbjuder förvaring åt både privat- och företagskunder. Men att hitta en som är välplacerad och prisvärd är relativt svårt. Nedan har vi listat tre enkla knep som du bör tänka på när du letar efter förvaring i Stockholm.

Tips 1: Innerstan eller utanför?

Ibland kan det kännas lockande att välja förvaring i innerstaden, framförallt om du bor ett stenkast ifrån företaget. Men tänk på att hyrorna på centrala platser oftast är dyra – och detta brukar reflektera i priset som du betalar. Om du har en bil, så kan det vara bättre att välja förvaring utanför stan. Kanske nära E4, så att du lätt kan ta dig dit!

Tips 2: Kontrollera uppsägningstiden

Vissa företag erbjuder låga priser för att locka nya kunder, men i det finstilta kan de ha långa bindningstider eller långa uppsägningstider. Håll koll på vilka uppsägningstider de har, framförallt om du planerar att hyra förrådet under en kortare period.

Tips 3: Be om prisofferter

Kostnaden för förvaring i Stockholm varierar mellan företagen. Vanligtvis har företagen olika förvaringsmöjligheter som är kategoriserade i olika storlekar. Om din önskade lagringsperiod är under högsäsong, kan du sluta med att betala för en överdimensionerad förvaringsenhet. Av detta skälet är det alltid bäst att be om prisofferter från minst tre olika företag, så att du hittar den som erbjuder det bästa förrådet till bästa priset.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *