Överlägg

Försvarsspray används för självförsvar

Vid sena kvällar kan det vara skönt att ha försvarsspray att försvara sig själv med vid en eller flertalet angripare. Det är viktigt att förstå att denna typ av försvarsspray kan vara skillnaden mellan liv och död för de som inte har möjligheten att spendera år med att lära sig att bemästra kampsport. Kampsport kan vara avskräckande för en del men kan samtidigt var uppfriskande för andra. Det är helt en fråga om personlig åsikt när det kommer till huruvida kampsport är något att uppskatta eller ej. Det finns flertalet kampsportsklubbar i Stockholm som har en lång erfarenhet av att träna nybörjare.

Sprayer – det billigare alternativet

Om du inte vill spendera tusentals kronor och timmar per år för att lära dig att försvara dig själv är detta ett bättre alternativ. Det finns ett stort alternativ att välja mellan på marknaden där vissa modeller enbart förblindar angriparen. Andra modeller larmar samtidigt till larmcentralen medan de tjuter ifrån sig ett högt tjut. De modellerna med extra tillägg brukar allt som oftast komma med en högre prislapp. När man står vid valet av modell så är det i sådana fall viktigt att ha i åtanke vilka tillägg man är ute efter och samtidigt ha ekonomin i åtanke.

Är försvarsspray olagligt att använda?

Det korta svaret på din fråga är nej. En försvarsspray, om det är klassat som en sådan spray, är aldrig olaglig. En klassisk pepparspray å andra sidan är enligt svensk lag klassad som ett olagligt preparat. Det är enbart i filmsverige som pepparsprayer används. En försvarsspray är annars alltid ansedd att vara laglig. Det finns flertalet bra nätbutiker bra utbud av dessa sprayer men denna nätbutik har sedan många år tillbaka varit branschledande. Det är på grund av att de har den bästa samlingen försvarsspray. Det har de varit med ett bra utbud samt genom att ha låga priser som har uppskattats av kunder landet över. För att kontakta nätbutiken rekommenderar jag att kika in och se deras sortiment på egen hand.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *