Överlägg

BRF i Göteborg får ny laddstation

Vi är experter på laddningslösningar och vi hjälper gärna din BRF i Göteborg att få en riktigt bra och användbar laddstation för föreningens medlemmar. Vi är med genom hela projektet från början till slut. Vi kan bedöma förutsättningarna och elkapaciteten och tillsammans med er planera de absolut bästa lösningarna för er förening. Ni kan med förtroende vända er till oss, vi har lång erfarenhet av branschen och vi erbjuder en innovativ och modern lösning som lämpar sig särskilt bra för bostadsrättsföreningar.

Innovativ laddstation för BRF i Göteborg

Vi installerar regelbundet laddstationer i Göteborg hos både privatpersoner, företag och för en BRF innebär en installation en ökad efterfrågan och därmed också värdeökning på lägenheterna inom föreningen. Att hänga med i utvecklingen och installera miljösmarta lösningar är något som uppskattas av allt fler och för en BRF är det viktigt att hänga med när allt fler medlemmar skaffar elbilar eller laddhybrider. Vi erbjuder Banbrytande Laddstation BRF Göteborg med snabb laddning och effektivt utnyttjande av elkapaciteten. Våra lösningar inkluderar 4G vilket ger stor driftsäkerhet och möjlighet till automatiska uppdateringar.

Framtidssäkrat med enkel administration

Låt oss installera laddstation i er BRF i Göteborg om ni vill ha ett framtidssäkrat system där det dessutom är enkelt att administrera systemet. Genom identifikation genom tagg eller app går det lätt att se vem som laddat och även anpassa fakturering på lämpligt sätt. En BRF som låter oss installera framtidens laddlösningar har goda möjligheter att få bidrag för installationen genom det bidrag som kan sökas från Naturvårdsverket som kan ersätta så mycket som 50 % av kostnaden i vissa fall och det oberoende av hur många uttag man faktiskt installerar. Kostnaden behöver alltså inte bli särskilt stor och är mer att se som en investering i föreningen då den bidrar till en framtida värdeökning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *